UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Valeriaana (Valeriana officinalis) Kapselit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Solgar Valeriaana (Valeriana officinalis) Kapselit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Loppu varastosta

15,90 €

Katsaus

Solgar Valeriaana (Valeriana officinalis) Kapselit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

 

Solgar Valeriaana (Valeriana officinalis) Kapselit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Valeriaana (Valeriana officinalis) Kapseli sisältää:

Yhden kapselin sisältö:
Valeriaanan juurijauhe   313 mg
Valeriaanan juuriuute (4:1)   52 mg

Muita aineita: magnesiumstearaatti, hydroksipropylmetylcellulosa, kasvis-selluloosa.

Solgar Valeriaana (Valeriana officinalis) Kapselit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:   19420
Määrä:   100 Kapselia
Kasvisravinto sertifioitu:   Kyllä
Kosher sertifioitu:   Ei
Halal sertifioitu:   Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:   Solgar Valerian Root 520mg Vegicaps Capsules

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Valeriaana (Valeriana officinalis) Kapselit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Valeriaana (Valeriana officinalis) Kapselit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Valeriaana (Valeriana officinalis) tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Valeriaana (Valeriana officinalis) ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Valeriaana (Valeriana officinalis) Kapselit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Valeriaana (Valeriana officinalis) tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Valeriaana (Valeriana officinalis) tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Valeriaana (Valeriana officinalis) tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Valeriaana (Valeriana officinalis) tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.