UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar St. Johns Wort (Hypericum perforatum) Extract 175mg (Mäkikuisma 175mg) Kapselit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Solgar St. Johns Wort (Hypericum perforatum) Extract 175mg (Mäkikuisma 175mg) Kapselit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Loppu varastosta

20,42 €

Katsaus

Solgar St. Johns Wort (Hypericum perforatum) Extract 175mg (Mäkikuisma 175mg) Kapselit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar St. Johns Wort (Hypericum perforatum) Extract 175mg (Mäkikuisma 175mg) Kapselit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar St. Johns Wort (Hypericum perforatum) Extract 175mg (Mäkikuisma 175mg) Kapseli sisältää:

Standardoidut St. John's Vierteestä (Hypericum perforatum) Ote (Antenni) (Hypericin 0,5 mg [0,3%])  175 mg
Raaka St. John's Vierteestä Jauhe (antenni)  300 mg

Muita aineita: Kasvis Selluloosa, Kasvis Magnesium Stearate, PhytO2X Sekoitus (L-askorbiinihappo, luonnon beta-karoteeni).

Solgar St. Johns Wort (Hypericum perforatum) Extract 175mg (Mäkikuisma 175mg) Kapselit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:  20380
Määrä:  60 Kapselia
Kasvisravinto sertifioitu:  Kyllä
Kosher sertifioitu:  Ei
Halal sertifioitu:  Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:  Solgar St Johns Wort Extract 175mg Vcp

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar St. Johns Wort (Hypericum perforatum) Extract 175mg (Mäkikuisma 175mg) Kapselit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar St. Johns Wort (Hypericum perforatum) Extract 175mg (Mäkikuisma 175mg) Kapselit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar St. Johns Wort (Hypericum perforatum) Extract 175mg (Mäkikuisma 175mg) tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1 kapseli päivässä veden tai mehun kanssa ruokailujen välillä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar St. Johns Wort (Hypericum perforatum) Extract 175mg (Mäkikuisma 175mg) ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar St. Johns Wort (Hypericum perforatum) Extract 175mg (Mäkikuisma 175mg) Kapselit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar St. Johns Wort (Hypericum perforatum) Extract 175mg (Mäkikuisma 175mg) tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar St. Johns Wort (Hypericum perforatum) Extract 175mg (Mäkikuisma 175mg) tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar St. Johns Wort (Hypericum perforatum) Extract 175mg (Mäkikuisma 175mg) tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar St. Johns Wort (Hypericum perforatum) Extract 175mg (Mäkikuisma 175mg) tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.