UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Nokkosen Lehtiuute Kapselit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Solgar Nokkosen Lehtiuute Kapselit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Loppu varastosta

28,76 €

Katsaus

Solgar Nokkosen Lehtiuute Kapselit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

 

Solgar Nokkosen Lehtiuute Kapselit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Nokkosen Lehtiuute Kapseli sisältää:

1-3 kapselin sisältö:
Nokkosen lehtiuute (3-9 mg silisiinihappoa).   275 - 825 mg
Nokkosen lehtijauhe.   200 – 600 mg

Muita aineita: mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropylmetyyliselluloosa, piidioksidi, magnesiumstearaatti.

Solgar Nokkosen Lehtiuute Kapselit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Terveolo Nordic Tuotteet koodi:   20280
Määrä:   60 Kapselia
Kasvisravinto sertifioitu:   Kyllä
Kosher-sertifioitu:   Ei
Halal-sertifioitu:   Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:   Solgar Stinging Nettle (Urtica dioica) Leaf Extract

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Nokkosen Lehtiuute Kapselit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Nokkosen Lehtiuute Kapselit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Nokkosen Lehtiuute tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1-3 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Nokkosen Lehtiuute ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Nokkosen Lehtiuute Kapselit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Nokkosen Lehtiuute tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Nokkosen Lehtiuute tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Nokkosen Lehtiuute tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Nokkosen Lehtiuute tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.