UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Oliivinlehtiuute (Olea eurpaea) Kapselit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Solgar Oliivinlehtiuute (Olea eurpaea) Kapselit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Varastossa

19,51 €

Katsaus

Solgar Oliivinlehtiuute (Olea eurpaea) Kapselit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

 

Solgar Oliivinlehtiuute (Olea eurpaea) Kapselit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Oliivinlehtiuute (Olea eurpaea) Kapseli sisältää:

1-3 kapselin sisältö:
Standardoitu Oliivinlehtiuute (Olea eurpaea) (14mg [6% eleuropeiinia]).   225 - 675 mg
Oliivinlehden raakauute.   225 - 675mg

Muita aineita: hydroksipropyylimetyyliselluloosa, piidioksidi, magnesiumstearaatti.

Solgar Oliivinlehtiuute (Olea eurpaea) Kapselit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Terveolo Nordic Tuotteet koodi:   20290
Määrä:   60 Kapselia
Kasvisravinto sertifioitu:   Kyllä
Kosher-sertifioitu:   Kyllä
Halal-sertifioitu:   Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:   Solgar Olive (Olea europaea) Leaf Extract

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Oliivinlehtiuute (Olea eurpaea) Kapselit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Oliivinlehtiuute (Olea eurpaea) Kapselit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Oliivinlehtiuute (Olea eurpaea) tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1-3 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Oliivinlehtiuute (Olea eurpaea) ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Oliivinlehtiuute (Olea eurpaea) Kapselit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Oliivinlehtiuute (Olea eurpaea) tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Oliivinlehtiuute (Olea eurpaea) tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Oliivinlehtiuute (Olea eurpaea) tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Oliivinlehtiuute (Olea eurpaea) tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.