UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Red Clover (Trifolium pratense) Leaf Extract (Puna-apila Lehti Ote) Kapselit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Solgar Red Clover (Trifolium pratense) Leaf Extract (Puna-apila Lehti Ote) Kapselit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Loppu varastosta

33,05 €

Katsaus

Solgar Red Clover (Trifolium pratense) Leaf Extract (Puna-apila Lehti Ote) Kapselit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar Red Clover (Trifolium pratense) Leaf Extract (Puna-apila Lehti Ote) Kapselit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Red Clover (Trifolium pratense) Leaf Extract (Puna-apila Lehti Ote) Kapseli sisältää:

Hiilihydraatin kokonaismäärästä  <1g
Standardoidut Punainen Apila Pura (lehti) (biochanin 3 mg [1%])  250mg
Raaka-puna-apila-aine (lehti)  225 mg

Muita aineita: Kasvis Selluloosa, Kasvis Magnesiumstearaatti, PhytO2X Sekoitus (L-askorbiinihappo, Natural beetakaroteenia). Saattaa sisältää kasvis glyseriini.

Solgar Red Clover (Trifolium pratense) Leaf Extract (Puna-apila Lehti Ote) Kapselit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:  20320
Määrä:  60 Kapselia
Kasvisravinto sertifioitu:  Kyllä
Kosher sertifioitu:  Ei
Halal sertifioitu:  Ei
Solgarin tuotteen paino:  0,46lbs (0,21kg)
Solgarin englantilainen tuotenime:  Solgar Red Clover Leaf Extract Vegicaps Capsules

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Red Clover (Trifolium pratense) Leaf Extract (Puna-apila Lehti Ote) Kapselit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Red Clover (Trifolium pratense) Leaf Extract (Puna-apila Lehti Ote) Kapselit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Red Clover (Trifolium pratense) Leaf Extract (Puna-apila Lehti Ote) tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1 kapseli, kolme (3) kertaa päivässä veden tai mehun kanssa ruokailujen välillä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Red Clover (Trifolium pratense) Leaf Extract (Puna-apila Lehti Ote) ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Red Clover (Trifolium pratense) Leaf Extract (Puna-apila Lehti Ote) Kapselit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Red Clover (Trifolium pratense) Leaf Extract (Puna-apila Lehti Ote) tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Red Clover (Trifolium pratense) Leaf Extract (Puna-apila Lehti Ote) tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Red Clover (Trifolium pratense) Leaf Extract (Puna-apila Lehti Ote) tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Red Clover (Trifolium pratense) Leaf Extract (Puna-apila Lehti Ote) tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.