UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Saw Palmetto (Serenoa repens) Berry Extract (Sahapalmu Marja Ote) Kapselit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Solgar Saw Palmetto (Serenoa repens) Berry Extract (Sahapalmu Marja Ote) Kapselit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Loppu varastosta

43,32 €

Katsaus

Solgar Saw Palmetto (Serenoa repens) Berry Extract (Sahapalmu Marja Ote) Kapselit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar Saw Palmetto (Serenoa repens) Berry Extract (Sahapalmu Marja Ote) Kapselit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Saw Palmetto (Serenoa repens) Berry Extract (Sahapalmu Marja Ote) Kapseli sisältää:

Standardoidut Saha Palmetto Ote (Marja) (Vapaita rasvahappoja 68 mg-75 mg [45% -50%])  150mg
Raaka Saha Palmetto Jauhe (Marja)  300mg

Muita aineita: Kasvis Selluloosa, Piidioksidi Kasvis Magnesium Stearate, Mikrokiteinen Selluloosa, PhytO2X Antioksidantit Sekoitus (L-askorbiinihappo, luonnon beta-karoteenia).

Solgar Saw Palmetto (Serenoa repens) Berry Extract (Sahapalmu Marja Ote) Kapselit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:  20350
Määrä:  60 Kapselia
Kasvisravinto sertifioitu:  Kyllä
Kosher sertifioitu:  Ei
Halal sertifioitu:  Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:  Solgar Saw Palmetto Berry Extract Vegicaps Capsules

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Saw Palmetto (Serenoa repens) Berry Extract (Sahapalmu Marja Ote) Kapselit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Saw Palmetto (Serenoa repens) Berry Extract (Sahapalmu Marja Ote) Kapselit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Saw Palmetto (Serenoa repens) Berry Extract (Sahapalmu Marja Ote) tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1 kapseli, enintään kolme (3) kertaa päivässä veden tai mehun kanssa ruokailujen välillä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Saw Palmetto (Serenoa repens) Berry Extract (Sahapalmu Marja Ote) ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Saw Palmetto (Serenoa repens) Berry Extract (Sahapalmu Marja Ote) Kapselit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Saw Palmetto (Serenoa repens) Berry Extract (Sahapalmu Marja Ote) tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Saw Palmetto (Serenoa repens) Berry Extract (Sahapalmu Marja Ote) tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Saw Palmetto (Serenoa repens) Berry Extract (Sahapalmu Marja Ote) tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Saw Palmetto (Serenoa repens) Berry Extract (Sahapalmu Marja Ote) tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.