UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Villi Oregano Öljy Softgeeli Kapselit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Solgar Villi Oregano Öljy Softgeeli Kapselit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Varastossa

26,85 €

Katsaus

Solgar Villi Oregano Öljy Softgeeli Kapselit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

 

Solgar Villi Oregano Öljy Softgeeli Kapselit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Villi Oregano Öljy Softgeeli Kapseli sisältää:

Yhden softgeelikapselin sisältö:
Villi Villi Oreganoöljy.   175Mg
sisältää: standardoitua Villi Oregano-öljyä [10.5mg karvakrolia ja 0.5 mg tymolia].   7.5 mg

Muita aineita: kylmäpuristettu oliiviöljy, gelatiini, vesi, glyseriini.

Solgar Villi Oregano Öljy Softgeeli Kapselit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

 

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

 

Terveolo Nordic Tuotteet koodi:   20310
Määrä:   60 Kapselia
Kasvisravinto sertifioitu:   Ei
Kosher-sertifioitu:   Ei
Halal-sertifioitu:   Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:   Solgar Wild Oregano (Origanum vulgare) Oil

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Villi Oregano Öljy Softgeeli Kapselit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Villi Oregano Öljy Softgeeli Kapselit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Villi Oregano Öljy Softgeeli tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1 softgeelikapseli päivässä ruokailun yhteydessä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Villi Oregano Öljy Softgeeli ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Villi Oregano Öljy Softgeeli Kapselit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Villi Oregano Öljy Softgeeli tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Villi Oregano Öljy Softgeeli tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Villi Oregano Öljy Softgeeli tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Villi Oregano Öljy Softgeeli tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.