UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Advanced 40 Plus Acidophilus (Kehittynyt 40 Plus Acidophilus) Kapselit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Solgar Advanced 40 Plus Acidophilus (Kehittynyt 40 Plus Acidophilus) Kapselit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Loppu varastosta

44,56 €

Katsaus

Solgar Advanced 40 Plus Acidophilus (Kehittynyt 40 Plus Acidophilus) Kapselit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

 

Solgar Advanced 40 Plus Acidophilus (Kehittynyt 40 Plus Acidophilus) Kapselit– Tuoteseloste

Jokainen Solgar Advanced 40 Plus Acidophilus (Kehittynyt 40 Plus Acidophilus) Kapseli sisältää:

Ravintosisältö (1-2 kapselia)
L. acidophilus. LA-5   300-600 miljoonaa bakteeria
L. rhamnosus GG, LGG   300-600 miljoonaa bakteeria
L. paracasei L.CASEI 431   300-600 miljoonaa bakteeria
B. lactis,BB-12   300-600 miljoonaa bakteeria
S. thermophilus TH-4   300-600 miljoonaa bakteeria

Muita aineita: maltodekstriini, mikrokiteinen selluloosa, natriumalginaatti, piidioksidi, magnesiumstearaatti.

Solgar Advanced 40 Plus Acidophilus (Kehittynyt 40 Plus Acidophilus) Kapselit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:   13061
Määrä:   120 Kapselia
Kasvisravinto sertifioitu:   Kyllä
Kosher sertifioitu:   Ei
Halal sertifioitu:   Ei
Solgarin tuotteen paino:   0.53 lbs (0.24 kg)
Solgarin englantilainen tuotenime:   Solgar Advanced 40 Plus Acidophilus Capsules

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Advanced 40 Plus Acidophilus (Kehittynyt 40 Plus Acidophilus) Kapselit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Advanced 40 Plus Acidophilus (Kehittynyt 40 Plus Acidophilus) Kapselit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Advanced 40 Plus Acidophilus (Kehittynyt 40 Plus Acidophilus) tuotteelle: Annostus 1-2 kapselia päivässä aterioiden yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Tuotetta ei saa käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Advanced 40 Plus Acidophilus (Kehittynyt 40 Plus Acidophilus) ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Advanced 40 Plus Acidophilus (Kehittynyt 40 Plus Acidophilus) Kapselit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Advanced 40 Plus Acidophilus (Kehittynyt 40 Plus Acidophilus) tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Advanced 40 Plus Acidophilus (Kehittynyt 40 Plus Acidophilus) tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Advanced 40 Plus Acidophilus (Kehittynyt 40 Plus Acidophilus) tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Advanced 40 Plus Acidophilus (Kehittynyt 40 Plus Acidophilus) tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.