UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Advanced Acidophilus Plus (Kehittynyt Acidophilus Plus) Kapselit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Solgar Advanced Acidophilus Plus (Kehittynyt Acidophilus Plus) Kapselit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Loppu varastosta

17,82 €

Katsaus

Solgar Advanced Acidophilus Plus (Kehittynyt Acidophilus Plus) Kapselit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar Advanced Acidophilus Plus (Kehittynyt Acidophilus Plus) Kapselit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Advanced Acidophilus Plus (Kehittynyt Acidophilus Plus) Kapseli sisältää:

Ravintosisältö (1-2 kapselia)
Lactobacillus acidophilus LA-5  250-500 miljoonaa bakteeria
Bifidobacterium lactis, BB-12  250-500 miljoonaa bakteeria

Muita aineita: dekstroosi, perunatärkkelys, mikrokiteinen selluloosa, magnesiumstearaatti.

Solgar Advanced Acidophilus Plus (Kehittynyt Acidophilus Plus) Kapselit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:  13030
Määrä:  60 Kapselia
Kasvisravinto sertifioitu:  Kyllä
Kosher sertifioitu:  Ei
Halal sertifioitu:  Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:  Solgar Advanced Acidophilus Plus Capsules

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Advanced Acidophilus Plus (Kehittynyt Acidophilus Plus) Kapselit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Advanced Acidophilus Plus (Kehittynyt Acidophilus Plus) Kapselit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Advanced Acidophilus Plus (Kehittynyt Acidophilus Plus) tuotteelle: Annostus 1-2 kapselia päivässä aterioiden yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää, Ei lasten ulottuville. Tuotetta ei saa käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Advanced Acidophilus Plus (Kehittynyt Acidophilus Plus) ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Advanced Acidophilus Plus (Kehittynyt Acidophilus Plus) Kapselit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Advanced Acidophilus Plus (Kehittynyt Acidophilus Plus) tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Advanced Acidophilus Plus (Kehittynyt Acidophilus Plus) tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Advanced Acidophilus Plus (Kehittynyt Acidophilus Plus) tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Advanced Acidophilus Plus (Kehittynyt Acidophilus Plus) tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.