UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Advanced Multi Billion Dophilus (Kehittynyt Multi Miljardi Dophilus) Kapselit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Solgar Advanced Multi Billion Dophilus (Kehittynyt Multi Miljardi Dophilus) Kapselit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Loppu varastosta

69,15 €

Katsaus

Solgar Advanced Multi Billion Dophilus (Kehittynyt Multi Miljardi Dophilus) Kapselit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar Advanced Multi Billion Dophilus (Kehittynyt Multi Miljardi Dophilus) Kapselit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Advanced Multi Billion Dophilus (Kehittynyt Multi Miljardi Dophilus) Kapseli sisältää:

Lactobacillus acidophilus, LA-5  1.25 Miljardia Bakteeria
Bifidobacterium lactis, BB-12  1.25 Miljardia Bakteeria
L. Paracasei, L-CASEI 431  1.25 Miljardia Bakteeria
L. rhamnosus GG, LGG  1.25 Miljardia Bakteeria

Muita aineita: maltodekstriini, mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyl-metyyliselluloosa, natriumalginaatti, piidioksidi, kasvismagnesium-stearaatti.

Solgar Advanced Multi Billion Dophilus (Kehittynyt Multi Miljardi Dophilus) Kapselit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:  13121
Määrä:  120 Kapselia
Kasvisravinto sertifioitu:  Kyllä
Kosher sertifioitu:  Ei
Halal sertifioitu:  Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:  Solgar Advanced Multi Billion Dophilus Vegicaps

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Advanced Multi Billion Dophilus (Kehittynyt Multi Miljardi Dophilus) Kapselit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Advanced Multi Billion Dophilus (Kehittynyt Multi Miljardi Dophilus) Kapselit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Advanced Multi Billion Dophilus (Kehittynyt Multi Miljardi Dophilus) tuotteelle: Annostus 1 kapseli päivässä aterioiden yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää, Ei lasten ulottuville. Tuotetta ei saa käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Advanced Multi Billion Dophilus (Kehittynyt Multi Miljardi Dophilus) ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Advanced Multi Billion Dophilus (Kehittynyt Multi Miljardi Dophilus) Kapselit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Advanced Multi Billion Dophilus (Kehittynyt Multi Miljardi Dophilus) tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Advanced Multi Billion Dophilus (Kehittynyt Multi Miljardi Dophilus) tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Advanced Multi Billion Dophilus (Kehittynyt Multi Miljardi Dophilus) tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Advanced Multi Billion Dophilus (Kehittynyt Multi Miljardi Dophilus) tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.