UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Vitamini D3 (nestemäinen) (Solger Vitamin D3 Liquid 2500 IU)

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

  • Solgar Vitamini D3 (nestemäinen) (Solger Vitamin D3 Liquid 2500 IU)

Solgar D3-vitamiini (nestemäinen) (Solger Vitamin D3 Liquid 2500 IU) Neste

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Varastossa

19,85 €

Katsaus

Solgar D3-vitamiini (nestemäinen) (Solger Vitamin D3 Liquid 2500 IU) neste on korkealaatuinen lisäravinto

Kuvaus

Solgar D3-vitamiini (nestemäinen) (Solger Vitamin D3 Liquid 2500 IU) neste – Tuoteseloste

Jokainen D3-vitamiini (nestemäinen) (Solger Vitamin D3 Liquid 2500 IU) neste sisältää:

Ravintosisältö (kuusitoista tippaa)

Sisältö:16 tippaa (0.5ml):

  

D3-vitamiini (kolekalsiferoli)

  62.5 ug


Muita aineita:
Auringonkukkaöljy, luonnollinen appelsiiniaromi, tokoferolisekoitus.

Solgar D3-vitamiini (nestemäinen) (Solger Vitamin D3 Liquid 2500 IU) neste eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:

   03085

Määrä:

   59 ml

Kasvisravinto sertifioitu:

   Ei

Kosher sertifioitu:

   Kyllä

Halal sertifioitu:

   Ei

Solgarin englantilainen tuotenime:

   Solgar (Vitamin D3 Liquid 2500 IU)


Varoitus:
Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar D3-vitamiini (nestemäinen) (Solger Vitamin D3 Liquid 2500 IU) neste tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar D3-vitamiini (nestemäinen) (Solger Vitamin D3 Liquid 2500 IU) neste: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar D3-vitamiini (nestemäinen) (Solger Vitamin D3 Liquid 2500 IU) tuotteelle: 16 tippaa joka toinen päivä ruokailun yhteydessä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar D3-vitamiini (nestemäinen) (Solger Vitamin D3 Liquid 2500 IU) ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar D3-vitamiini (nestemäinen) (Solger Vitamin D3 Liquid 2500 IU) neste ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar D3-vitamiini (nestemäinen) (Solger Vitamin D3 Liquid 2500 IU) tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar D3-vitamiini (nestemäinen) (Solger Vitamin D3 Liquid 2500 IU)  tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar D3-vitamiini (nestemäinen) (Solger Vitamin D3 Liquid 2500 IU) tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä D3-vitamiini (nestemäinen) (Solger Vitamin D3 Liquid 2500 IU)  tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.