UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Energy Modulators Vegicaps (Energia Muuntimia Vegicaps) Kapselit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Solgar Energy Modulators Vegicaps (Energia Muuntimia Vegicaps) Kapselit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Loppu varastosta

69,26 €

Katsaus

Solgar Energy Modulators Vegicaps (Energia Muuntimia Vegicaps) Kapselit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar Energy Modulators Vegicaps (Energia Muuntimia Vegicaps) Kapselit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Energy Modulators Vegicaps (Energia Muuntimia Vegicaps) Kapseli sisältää:

Koko Hiilihydraatti  <1g
Ruokavalio Kuitu  <1g
Proteiini  <1g
Niasiini (kuin niacinamide)  25mg
Vitamiini B12 (kuin kobalamiini)  100mcg
Kreatiini Monohydraatti  250mg
Standardoidut Amerikkalainen Ginseng Ote (juurruttaa) (ginsenosides 10mg [10%])  100mg
Standardoidut Eleuthero Ote (juurruttaa) (eleutheroside E 0.5mg [0,5%] (eleutheroside B 0.3mg [0,3%])  100mg
Standardoidut Korealainen Ginseng Ote (juurruttaa) (ginsenosides 8mg [8%])  100mg
Alpha-Lipoic Happo  60mg
Koentsyymi Q-10 (kuin ubikinonille)  60mg

Muita aineita: mikrokiteinen selluloosa, kasvis selluloosa, kasvis magnesium stearate, phyt02x antioksidantit sekoitus (l-askorbiini happo, luonnollinen beeta-karoteeni), vesi.

Solgar Energy Modulators Vegicaps (Energia Muuntimia Vegicaps) Kapselit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:  21060
Määrä:   50 Kapselia
Kasvisravinto sertifioitu:  Kyllä
Kosher sertifioitu:  Ei
Halal sertifioitu:  Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:  Solgar Energy Modulators Vegicaps

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Energy Modulators Vegicaps (Energia Muuntimia Vegicaps) Kapselit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Energy Modulators Vegicaps (Energia Muuntimia Vegicaps) Kapselit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Energy Modulators Vegicaps (Energia Muuntimia Vegicaps) tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1 kapseli päivässä veden tai mehun kanssa ruokailujen välillä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Energy Modulators Vegicaps (Energia Muuntimia Vegicaps) ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Energy Modulators Vegicaps (Energia Muuntimia Vegicaps) Kapselit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Energy Modulators Vegicaps (Energia Muuntimia Vegicaps) tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Energy Modulators Vegicaps (Energia Muuntimia Vegicaps) tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Energy Modulators Vegicaps (Energia Muuntimia Vegicaps) tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Energy Modulators Vegicaps (Energia Muuntimia Vegicaps) tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.