UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Glutathione GSH Modulators Vegicaps (Glutationin GSH Muuntimia Vegicaps) Kapselit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Solgar Glutathione GSH Modulators Vegicaps (Glutationin GSH Muuntimia Vegicaps) Kapselit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Loppu varastosta

51,89 €

Katsaus

Solgar Glutathione GSH Modulators Vegicaps (Glutationin GSH Muuntimia Vegicaps) Kapselit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar Glutathione GSH Modulators Vegicaps (Glutationin GSH Muuntimia Vegicaps) Kapselit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Glutathione GSH Modulators Vegicaps (Glutationin GSH Muuntimia Vegicaps) Kapseli sisältää:

Vitamiini C (l-askorbiini happo)  500mg
NAC (n-asetyyli-l-kysteiini)  500mg
ALA (Alpha Lipoic Happo)  120mg
Seleeni (l-selenometioniinin)  100ug

Muita aineita: mikrokiteinen selluloosa, kasvis selluloosa, kasvis magnesium stearate.

Solgar Glutathione GSH Modulators Vegicaps (Glutationin GSH Muuntimia Vegicaps) Kapselit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:  21080
Määrä:  60 Kapselia
Kasvisravinto sertifioitu:  Kyllä
Kosher sertifioitu:  Ei
Halal sertifioitu:  Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:  Solgar Glutathione GSH Modulators Vegicaps

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Glutathione GSH Modulators Vegicaps (Glutationin GSH Muuntimia Vegicaps) Kapselit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Glutathione GSH Modulators Vegicaps (Glutationin GSH Muuntimia Vegicaps) Kapselit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Glutathione GSH Modulators Vegicaps (Glutationin GSH Muuntimia Vegicaps) tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 2 kapseli päivässä veden tai mehun kanssa ruokailujen välillä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Glutathione GSH Modulators Vegicaps (Glutationin GSH Muuntimia Vegicaps) ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Glutathione GSH Modulators Vegicaps (Glutationin GSH Muuntimia Vegicaps) Kapselit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Glutathione GSH Modulators Vegicaps (Glutationin GSH Muuntimia Vegicaps) tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Glutathione GSH Modulators Vegicaps (Glutationin GSH Muuntimia Vegicaps) tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Glutathione GSH Modulators Vegicaps (Glutationin GSH Muuntimia Vegicaps) tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Glutathione GSH Modulators Vegicaps (Glutationin GSH Muuntimia Vegicaps) tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.