UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Homokystein Modulators Kapselit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Solgar Homokystein Modulators Kapselit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Varastossa

17,48 €

Katsaus

Solgar Homokystein Modulators Kapselit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar Homokystein Modulators Kapselit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Homokystein Modulators Kapseli sisältää:

Trimetyyliglysiini(punajuuresta).  500mg
B6-vitamiini (pyridoksiini HCl).  25mg
B12-vitamiini (kobalamiini).  250ug
Pyridoksaali-5-fosfaatti.  3mg
Foolihappo.  200ug

Muita aineita: hydroksipropyylimetyyliselluloosa, kasvissteariinihappo, mikrokiteinen selluloosa, magnesiumstearaatti, phyto2X.

Solgar Homokystein Modulators Kapselit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:  21101
Määrä:  60 Kapselia
Kasvisravinto sertifioitu:  Kyllä
Kosher sertifioitu:  Ei
Halal sertifioitu:  Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:  Solgar Homocysteine Modulators Vegicaps

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Homokystein Modulators Kapselit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Homokystein Modulators Kapselit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Homokystein Modulators tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Homokystein Modulators ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Homokystein Modulators Kapselit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Homokystein Modulators tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Homokystein Modulators tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Homokystein Modulators tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Homokystein Modulators tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.