UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Vegan Digestive Modulator Kapselit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Solgar Vegan Digestive Modulator Kapselit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Loppu varastosta

35,87 €

Katsaus

Solgar Vegan Digestive Modulator Kapselit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar Vegan Digestive Modulator Kapselit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Vegan Digestive Modulator Tabletti sisältää:

Vegaanientsyymi pulveri.  330-660mg
Sisältää:
Hiilihydraatteja pilkkovia entsyymejä
Alfagalaktosidaasi.  40-80mg
Amylaasi.  26-52mg
Laktaasi.  26-52mg
Sellulaasi.  26-52mg
Amyloglykosidaasi.  26-52mg
Proteiineja pilkkovia entsyymejä
Hapan fungaali proteaasi.  40-80mg
Proteaasi.  26-52mg
Papaiini.  26-52mg
Bromalaiini.  26-52mg
Rasvoja pilkkovia entsyymejä
Lipaasi.  65-130mg

Muita aineita: mikrokiteinen selluloosa, magnesiumstearaatti, hydroksipropyl- metyyliselluloosa antioksidanttisekoitus:(betakaroteeni, askorbiinihappo)

Solgar Vegan Digestive Modulator Kapselit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:  21051
Määrä:  50 Kapselia
Kasvisravinto sertifioitu:  Kyllä
Kosher sertifioitu:  Ei
Halal sertifioitu:  Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:  Solgar Vegan Digestive Modulators Vegicaps

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Vegan Digestive Modulator Kapselit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Vegan Digestive Modulator Kapselit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Vegan Digestive Modulator tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1-2 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Vegan Digestive Modulator ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Vegan Digestive Modulator Kapselit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Vegan Digestive Modulator tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Vegan Digestive Modulator tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Vegan Digestive Modulator tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Vegan Digestive Modulator tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.