UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Glukosamiini-Kondroitiini-Msm Tabletit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Solgar Glukosamiini-Kondroitiini-Msm Tabletit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Loppu varastosta

75,46 €

Katsaus

Solgar Glukosamiini-Kondroitiini-Msm Tabletit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

 

Solgar Glukosamiini-Kondroitiini-Msm Tabletit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Glukosamiini-Kondroitiini-Msm Tabletti sisältää:

Yhden tabletin sisältö:
Glukosamiini hydrokloridi   750 mg
Kondroitiinisulfaatti   600 mg
MSM (metyylisulfonyylimetaani)   350 mg

Muita aineita: mikrokiteinen selluloosa, piidioksidi, magnesiumstearaatti, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, kasvisglyseriini.

Solgar Glukosamiini-Kondroitiini-Msm Tabletit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:   17012
Määrä:   60 Tabletia
Kasvisravinto sertifioitu:   Ei
Kosher sertifioitu:   Ei
Halal sertifioitu:   Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:   Solgar Extra Strength Glucosamine Chondroitin Msm Tablets

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Glukosamiini-Kondroitiini-Msm Tabletit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Glukosamiini-Kondroitiini-Msm Tabletit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Glukosamiini-Kondroitiini-Msm tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1 tabletti päivässä ruokailun yhteydessä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Glukosamiini-Kondroitiini-Msm ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Glukosamiini-Kondroitiini-Msm Tabletit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Glukosamiini-Kondroitiini-Msm tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Glukosamiini-Kondroitiini-Msm tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Glukosamiini-Kondroitiini-Msm tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Glukosamiini-Kondroitiini-Msm tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.