UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Glukosamiini MSM Komplex (Äyriäisvapaa) Tabletit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Solgar Glukosamiini MSM Komplex (Äyriäisvapaa) Tabletit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Loppu varastosta

28,99 €

Katsaus

Solgar Glukosamiini MSM Komplex (Äyriäisvapaa) Tabletit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar Glukosamiini MSM Komplex (Äyriäisvapaa) Tabletit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Glukosamiini MSM Komplex (Äyriäisvapaa) Tabletti sisältää:

Ravintosisältö (1 tabletti):
Glukosamiini hydrokloridi  500mg MSM (metyylisulfonyylimetaani)  333mg Inkivääriuute  36mg C-vitamiini (kalsiumaskorbaatti)  33mg Mangaani (aminohappokelaatti)  1.7mg

Muita aineita: mikrokiteinen selluloosa, selluloosakumi, magnesiumstearaatti, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, kasvis- glyseriini, piidioksidi.

Solgar Glukosamiini MSM Komplex (Äyriäisvapaa) Tabletit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:  17052
Määrä:  60 Tabletia
Kasvisravinto sertifioitu:  Kyllä
Kosher sertifioitu:  Kyllä
Halal sertifioitu:  Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:  Solgar Glucosamine MSM Complex (Shellfish-Free)

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Glukosamiini MSM Komplex (Äyriäisvapaa) Tabletit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Glukosamiini MSM Komplex (Äyriäisvapaa) Tabletit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Glukosamiini MSM Komplex (Äyriäisvapaa) tuotteelle: Annostus 1 tabletti päivässä aterioiden yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää, Ei lasten ulottuville. Tuotetta ei saa käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Glukosamiini MSM Komplex (Äyriäisvapaa) ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Glukosamiini MSM Komplex (Äyriäisvapaa) Tabletit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Glukosamiini MSM Komplex (Äyriäisvapaa) tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Glukosamiini MSM Komplex (Äyriäisvapaa) tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Glukosamiini MSM Komplex (Äyriäisvapaa) tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Glukosamiini MSM Komplex (Äyriäisvapaa) tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.