UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Glukosamiini Sulfaatti 1000mg Tabletit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Solgar Glukosamiini Sulfaatti 1000mg Tabletit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Loppu varastosta

32,15 €

Katsaus

Solgar Glukosamiini Sulfaatti 1000mg Tabletit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar Glukosamiini Sulfaatti 1000mg Tabletit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Glukosamiini Sulfaatti 1000mg Tabletti sisältää:

Yhden tabletin sisältö:
Glukosamiinisulfaatti (äyriäisistä)  1000 mg
Glukosamiinia  785 mg

Muita aineita: mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropylselluloosa, kasvissteariinihappo, kasviskumi, piidioksidi, magnesiumstearaatti, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, kasvisglyseriini.

Solgar Glukosamiini Sulfaatti 1000mg Tabletit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:  17022
Määrä:  60 Tabletia
Kasvisravinto sertifioitu:  Ei
Kosher sertifioitu:  Ei
Halal sertifioitu:  Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:  Solgar Glucosamine Sulphate 1000mg

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Glukosamiini Sulfaatti 1000mg Tabletit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Glukosamiini Sulfaatti 1000mg Tabletit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Glukosamiini Sulfaatti 1000mg tuotteelle:

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Glukosamiini Sulfaatti 1000mg ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Glukosamiini Sulfaatti 1000mg Tabletit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Glukosamiini Sulfaatti 1000mg tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Glukosamiini Sulfaatti 1000mg tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Glukosamiini Sulfaatti 1000mg tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Glukosamiini Sulfaatti 1000mg tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.