UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Glucosamiini-HCL (Äyriäisvapaa) Tabletit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Solgar Glucosamiini-HCL (Äyriäisvapaa) Tabletit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Varastossa

27,97 €

Katsaus

Solgar Glucosamiini-HCL (Äyriäisvapaa) Tabletit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar Glucosamiini-HCL (Äyriäisvapaa) Tabletit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Glucosamiini-HCL (Äyriäisvapaa) Tabletti sisältää:

Yhden tabletin sisältö:
Glukosamiini hydrokloridi (äyriäisvapaa)  1000mg

Muita aineita: mikrokiteinen selluloosa, selluloosakumi, hydroksipropyyli-metyyliselluloosa, piidioksidi, magnesiumstearaatti, kasvisglyseriini.

Solgar Glucosamiini-HCL (Äyriäisvapaa) Tabletit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:  17041
Määrä:  60 Tabletia
Kasvisravinto sertifioitu:  Ei
Kosher sertifioitu:  Ei
Halal sertifioitu:  Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:  Solgar Glucosamine HCL 1000mg (Shellfish-Free)

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Glucosamiini-HCL (Äyriäisvapaa) Tabletit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Glucosamiini-HCL (Äyriäisvapaa) Tabletit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Glucosamiini-HCL (Äyriäisvapaa) tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1 tabletti päivässä ruokailun yhteydessä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Glucosamiini-HCL (Äyriäisvapaa) ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Glucosamiini-HCL (Äyriäisvapaa) Tabletit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Glucosamiini-HCL (Äyriäisvapaa) tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Glucosamiini-HCL (Äyriäisvapaa) tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Glucosamiini-HCL (Äyriäisvapaa) tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Glucosamiini-HCL (Äyriäisvapaa) tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.