UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Kaikki Yhdessä (All In One) Tabletit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Solgar Kaikki Yhdessä (All In One) Tabletit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Loppu varastosta

11,73 €

Katsaus

Solgar Kaikki Yhdessä (All In One) Tabletit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar Kaikki Yhdessä (All In One) Tabletit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Kaikki Yhdessä (All In One) Tabletti sisältää:

Kaloreita  5
Koko Hiilihydraatti  1g
Ruokavalio Kuitu  0.5g
Vitamiini B6 (kuin pyridoksiini HCI)  17mg
Kalsium (kuin dikalsiumfosfaattia fosfaatti)  100mg
Jodi (kuin rakkolevä)  70mcg
Natrium  5mg
Soija Lesitiini  400mg
Siideri Etikka Jauhe  80mg
Greippi Keskittää Jauhe (vastaava että 4 grammaa ja koko greippi)  100mg

Muita aineita: Mikrokiteinen Selluloosa, Dikalsiumfosfaattia Fosfaatti, Piidioksidi, Kasvis Selluloosa ,Kasvis Magnesium Stearate, Kasvis Steariinihappo Acid.

Solgar Kaikki Yhdessä (All In One) Tabletit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:   17080
Määrä:   100Tabletia
Kasvisravinto sertifioitu:   Kyllä
Kosher sertifioitu:   Ei
Halal sertifioitu:   Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:   Solgar All In One Tablets

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Kaikki Yhdessä (All In One) Tabletit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Kaikki Yhdessä (All In One) Tabletit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Kaikki Yhdessä (All In One) tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 2 kapseli, enintään kolme (3) kertaa päivässä veden tai mehun kanssa ruokailujen välillä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Kaikki Yhdessä (All In One) ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Kaikki Yhdessä (All In One) Tabletit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Kaikki Yhdessä (All In One) tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Kaikki Yhdessä (All In One) tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Kaikki Yhdessä (All In One) tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Kaikki Vuonna Yksi tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.