UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Beta 1,3 Glukaani Tabletit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Solgar Beta 1,3 Glukaani Tabletit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Varastossa

20,30 €

Katsaus

Solgar Beta 1,3 Glukaani Tabletit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

 

Solgar Beta 1,3 Glukaani Tabletit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Beta 1,3 Glukaani Tabletti sisältää:

1-3 tabletin sisältö:
Beta 1,3 glukaaneja (hiivasolun seinämästä)   200 - 600 mg
Sisältää myös beta   1,6 glukaaneja
Hiilihydraatin kokonaismäärästä   <1 g
Ravintokuituja   <1 g
Natrium   5mg

Muita aineita: mikrokiteinen selluloosa, selluloosakumi, hydroksipropyyliselluloosa, steariinihappo, hydroksipropylmetyyli-selluloosa, titaanidioksidi, kasvisglyseriini, piidioksidi, sulfiittisokerikulööri (väri).

Solgar Beta 1,3 Glukaani Tabletit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:   17070
Määrä:   60 Tabletia
Kasvisravinto sertifioitu:   Kyllä
Kosher sertifioitu:   Ei
Halal sertifioitu:   Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:   Solgar Beta 13 Glucans Tablets

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Beta 1,3 Glukaani Tabletit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Beta 1,3 Glukaani Tabletit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Beta 1,3 Glukaani tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1-3 tablettia päivässä ruokailun yhteydessä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Beta 1,3 Glukaani ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Beta 1,3 Glukaani Tabletit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Beta 1,3 Glukaani tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Beta 1,3 Glukaani tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Beta 1,3 Glukaani tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Beta 1,3 Glukaani tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.