UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Hematinic Tabletit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Solgar Hematinic Tabletit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Loppu varastosta

14,78 €

Katsaus

Solgar Hematinic Tabletit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar Hematinic Tabletit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Hematinic Tabletti sisältää:

Kaloreita  5
Koko Hiilihydraatti  1g
Ruokavalio Kuitu  <1g
Proteiini  <1 g
Vitamiini C ( kuin kalsium askorbaatti)  300mg
Foolihappo Happo  300mg
B12 (kuin kobalamiini)  150mcg
kuin dikalsiumfosfaattia fosfaatti, kalsium askorbaatti)  120mg
Rauta (kuin rauta bisglycinate)  45mg
Natrium  10mg
Kuivunut ja Rasvattomasta Maksa Jauhe  750mg

Muita aineita:Mikrokiteinen Selluloosa, Dikalsiumfosfaattia Fosfaatti, Kasvis Selluloosa, Piidioksidi, Grapeskin, Kasvis Magnesium Stearate, Kasvis Glyseriini, Titaani Dioksidi, Karnauba Wax.

Solgar Hematinic Tabletit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:   17230
Määrä:   100Tabletia
Kasvisravinto sertifioitu:   Ei
Kosher sertifioitu:   Ei
Halal sertifioitu:   Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:   Solgar Hematinic Tablets

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Hematinic Tabletit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Hematinic Tabletit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Hematinic tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 3 Tabletti päivässä veden tai mehun kanssa ruokailujen välillä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Hematinic ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Hematinic Tabletit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Hematinic tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Hematinic tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Hematinic tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Hematinic tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.