UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Hydroksyylipäätteinen Sitraatti 250mg Kapselit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Solgar Hydroksyylipäätteinen Sitraatti 250mg Kapselit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Loppu varastosta

26,17 €

Katsaus

Solgar Hydroksyylipäätteinen Sitraatti 250mg Kapselit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar Hydroksyylipäätteinen Sitraatti 250mg Kapselit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Hydroksyylipäätteinen Sitraatti 250mg Kapseli sisältää:

Natrium  40mg
Hydroxycitrate (alkaen Garcinia cambogia (hedelmät)((-)Hydroxycitric Happo) 250mg  500mg

Muita aineita: Kasvis Selluloosa, Kasvis Magnesium Stearate Piidioksidi Vesi. Saattaa sisältää kasvis glyserolia.

Solgar Hydroksyylipäätteinen Sitraatti 250mg Kapselit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:  17240
Määrä:  60 Kapselia
Kasvisravinto sertifioitu:  Kyllä
Kosher sertifioitu:  Ei
Halal sertifioitu:  Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:  Solgar Hydroxy Citrate 250mg Vegicaps Capsules

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Hydroksyylipäätteinen Sitraatti 250mg Kapselit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Hydroksyylipäätteinen Sitraatti 250mg Kapselit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Hydroksyylipäätteinen Sitraatti 250mg tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1 kapseli, kolmekymmentä pöytäkirja että yksi tunti ennen että ateria päivässä veden tai mehun kanssa ruokailujen välillä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Hydroksyylipäätteinen Sitraatti 250mg ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Hydroksyylipäätteinen Sitraatti 250mg Kapselit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Hydroksyylipäätteinen Sitraatti 250mg tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Hydroksyylipäätteinen Sitraatti 250mg tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Hydroksyylipäätteinen Sitraatti 250mg tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Hydroksyylipäätteinen Sitraatti 250mg tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.