UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Lipotroppiset Tekijät (lipotropic factors) Tabletit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Solgar Lipotroppiset Tekijät (lipotropic factors) Tabletit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Loppu varastosta

16,81 €

Katsaus

Solgar Lipotroppiset Tekijät (lipotropic factors) Tabletit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar Lipotroppiset Tekijät (lipotropic factors) Tabletit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Lipotroppiset Tekijät (lipotropic factors) Tabletti sisältää:

1-3 tabletin sisältö:
Koliini bitartraatti (sisältää 410mg koliinia)  333 - 1000mg
Inositoli  333 - 1000mg
L-metioniini  333 - 1000mg

Muita aineita: mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropylselluloosa, magnesiumstearaatti, piidioksidi, selluloosakumi, hydroksipropylmetyyli- selluloosa, titaanioksidi.

Solgar Lipotroppiset Tekijät (lipotropic factors) Tabletit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:  17300
Määrä:  50 Tabletia
Kasvisravinto sertifioitu:  Kyllä
Kosher sertifioitu:  Kyllä
Halal sertifioitu:  Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:  Solgar Lipotropic Factors Tablets

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Lipotroppiset Tekijät (lipotropic factors) Tabletit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Lipotroppiset Tekijät (lipotropic factors) Tabletit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Lipotroppiset Tekijät (lipotropic factors) tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1-3 tablettia päivässä ruokailun yhteydessä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Lipotroppiset Tekijät (lipotropic factors) ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Lipotroppiset Tekijät (lipotropic factors) Tabletit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Lipotroppiset Tekijät (lipotropic factors) tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Lipotroppiset Tekijät (lipotropic factors) tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Lipotroppiset Tekijät (lipotropic factors) tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Lipotroppiset Tekijät (lipotropic factors) tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.