UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Kapryylihappo 350mg Tabletit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Solgar Kapryylihappo 350mg Tabletit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Varastossa

34,18 €

Katsaus

Solgar Kapryylihappo 350mg Tabletit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

 

Solgar Kapryylihappo 350mg Tabletit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Kapryylihappo 350mg Tabletti sisältää:

1-2 tabletin sisältö:
Kapryylihappo (kalsium, magnesium, kalium ja sinkkikaprylaatteja)   365 - 730 mg
Hiilihydraatin kokonaismäärästä   <1 g
Kalsium (kuten kalsium caprylate)   25 mg
Rauta   0,4
Magnesium (kuten magnesium caprylate)   13mg
Sinkki (sinkki caprylate)   2 mg

Muita aineita: mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropylselluloosa, selluloosakumi, piidioksidi, magnesiumstearaatti, hydroksipropyyliselluloosa, kasvisglyseriini.

Solgar Kapryylihappo 350mg Tabletit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:   17060
Määrä:   100 Tabletia
Kasvisravinto sertifioitu:   Kyllä
Kosher sertifioitu:   Ei
Halal sertifioitu:   Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:   Solgar Maximised Caprylic Acid 350mg Tablets

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Kapryylihappo 350mg Tabletit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Kapryylihappo 350mg Tabletit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Kapryylihappo 350mg tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1-2 tablettia päivässä ruokailun yhteydessä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Kapryylihappo 350mg ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Kapryylihappo 350mg Tabletit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Kapryylihappo 350mg tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Kapryylihappo 350mg tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Kapryylihappo 350mg tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Kapryylihappo 350mg tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.