UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Phytogen Komplex Tabletit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Solgar Phytogen Komplex Tabletit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Loppu varastosta

43,09 €

Katsaus

Solgar Phytogen Komplex Tabletit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar Phytogen Komplex Tabletit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Phytogen Komplex Tabletti sisältää:

Thai Kunzu (Pueraria mirifica juuriuute)  80mg
Pyridoksaali-5-fosfaatti  12.5 - 25mg
B12-vitamiini (kobalamiini)  1000- 2000ug
Foolihappo  200 - 400ug
Biotiini  25 - 50ug

Muita aineita: dikalsiumfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa, piidioksidi, magnesiumstearaatti, metakryliinihappo. Ytterligare ingredienser: dikalciumfosfat, mikrokrystallisk cellulosa, kiseldioxid, magnesiumstearat, metakrylsyra.

Solgar Phytogen Komplex Tabletit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:  17275
Määrä:  60 Tabletia
Kasvisravinto sertifioitu:  Kyllä
Kosher sertifioitu:  Ei
Halal sertifioitu:  Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:   Phytogen Complex Tablets

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Phytogen Komplex Tabletit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Phytogen Komplex Tabletit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Phytogen Komplex tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1 kapseli, enintään kaksi (2) kertaa päivässä veden tai mehun kanssa ruokailujen välillä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Phytogen Komplex ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Phytogen Komplex Tabletit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Phytogen Komplex tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Phytogen Komplex tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Phytogen Komplex tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Phytogen Komplex tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.