UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Super Concentrated Isoflavone Non-GMO (Super Keskitetty Isoflavone GMO-vapaiden) Tabletit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Solgar Super Concentrated Isoflavone Non-GMO (Super Keskitetty Isoflavone GMO-vapaiden) Tabletit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Loppu varastosta

25,94 €

Katsaus

Solgar Super Concentrated Isoflavone Non-GMO (Super Keskitetty Isoflavone GMO-vapaiden) Tabletit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar Super Concentrated Isoflavone Non-GMO (Super Keskitetty Isoflavone GMO-vapaiden) Tabletit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Super Concentrated Isoflavone Non-GMO (Super Keskitetty Isoflavone GMO-vapaiden) Kapseli sisältää:

Koko Hiilihydraatti  1g
Dietary Fiber  <1g
Koko Soija Isoflavonit (Soijasta isoflavone uute) (siemenet)  38mg

Muita aineita: Kasvis Selluloosa, Kasvis Magnesium Stearate, Mikrokiteinen Selluloosa, Piidioksidi Carmel, Titaani Hiilidioksidia, Kasvis Glyseriini, Camauba Wax.

Solgar Super Concentrated Isoflavone Non-GMO (Super Keskitetty Isoflavone GMO-vapaiden) Tabletit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:  17280
Määrä:  30 Tabletia
Kasvisravinto sertifioitu:  Kyllä
Kosher sertifioitu:  Ei
Halal sertifioitu:  Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:  Solgar Super Concentrated Isoflavone Non-Gmo

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Super Concentrated Isoflavone Non-GMO (Super Keskitetty Isoflavone GMO-vapaiden) Tabletit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Super Concentrated Isoflavone Non-GMO (Super Keskitetty Isoflavone GMO-vapaiden) Tabletit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Super Concentrated Isoflavone Non-GMO (Super Keskitetty Isoflavone GMO-vapaiden) tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1 kapseli päivässä veden tai mehun kanssa ruokailujen välillä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Super Concentrated Isoflavone Non-GMO (Super Keskitetty Isoflavone GMO-vapaiden) ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Super Concentrated Isoflavone Non-GMO (Super Keskitetty Isoflavone GMO-vapaiden) Tabletit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Super Concentrated Isoflavone Non-GMO (Super Keskitetty Isoflavone GMO-vapaiden) tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Super Concentrated Isoflavone Non-GMO (Super Keskitetty Isoflavone GMO-vapaiden) tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Super Concentrated Isoflavone Non-GMO (Super Keskitetty Isoflavone GMO-vapaiden) tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Super Concentrated Isoflavone Non-GMO (Super Keskitetty Isoflavone GMO-vapaiden) tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.