UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Kversetiini Kompleksi Tabletit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Solgar Kversetiini Kompleksi Tabletit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Varastossa

25,04 €

Katsaus

Solgar Kversetiini Kompleksi Tabletit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar Kversetiini Kompleksi Tabletit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Kversetiini Kompleksi Kapseli sisältää:

Kahden kapselin sisältö:
C-vitamiini (kalsiumaskorbaatti, trenonaatti)  500mg
Kversetiini  500mg
Bromelaiini  50mg
Sitrusbioflavonoidit  50mg
Ruusunmarjajauhe  40mg
Rutiini  10mg

Muita aineita: hydroksipropyylimetyyliselluloosa, magnesiumstearaatti.

Solgar Kversetiini Kompleksi Tabletit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:  17340
Määrä:  50 Tabletia
Kasvisravinto sertifioitu:  Kyllä
Kosher sertifioitu:  Kyllä
Halal sertifioitu:  Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:  Solgar Quercetin Complex Vegicaps Capsules

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Kversetiini Kompleksi Tabletit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Kversetiini Kompleksi Tabletit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Kversetiini Kompleksi tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 2 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Kversetiini Kompleksi ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Kversetiini Kompleksi Tabletit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Kversetiini Kompleksi tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Kversetiini Kompleksi tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Kversetiini Kompleksi tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Kversetiini Kompleksi tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.