UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar E-Vitamiini 134mg Softgeeli (Gelatiinikuorilo) Kapselit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Solgar E-Vitamiini 134mg Softgeeli (Gelatiinikuorilo) Kapselit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Loppu varastosta

43,88 €

Katsaus

Solgar E-Vitamiini 134mg Softgeeli (Gelatiinikuorilo) Kapselit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

 

Solgar E-Vitamiini 134mg Softgeeli (Gelatiinikuorilo) Kapselit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar E-Vitamiini 134mg Softgeeli (Gelatiinikuorilo) Kapseli sisältää:

Yhden sofgeelikapselin sisältö:
E-vitamiini (200ky) (d-alfa tokoferoli)   134mg
Tokoferolisekoitus   13mg

Muita aineita: saffloriöljy, soijaöljy. gelatiinia ja glyseriiniä.

Solgar E-Vitamiini 134mg Softgeeli (Gelatiinikuorilo) Kapselit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:    9042
Määrä:    250 Kapselia
Kasvisravinto sertifioitu:    Ei
Kosher sertifioitu:    Ei
Halal sertifioitu:    Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:    Solgar Vitamin E 200iu Mixed Softgels

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar E-Vitamiini 134mg Softgeeli (Gelatiinikuorilo) Kapselit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar E-Vitamiini 134mg Softgeeli (Gelatiinikuorilo) Kapselit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar E-Vitamiini 134mg Softgeeli (Gelatiinikuorilo) tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1 softgeelikapseli päivässä ruokailun yhteydessä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar E-Vitamiini 134mg Softgeeli (Gelatiinikuorilo) ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar E-Vitamiini 134mg Softgeeli (Gelatiinikuorilo) Kapselit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar E-Vitamiini 134mg Softgeeli (Gelatiinikuorilo) tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar E-Vitamiini 134mg Softgeeli (Gelatiinikuorilo) tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar E-Vitamiini 134mg Softgeeli (Gelatiinikuorilo) tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar E-Vitamiini 134mg Softgeeli (Gelatiinikuorilo) tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

 

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.