UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Vitamiini E 400iu Sekoitettu Softgels (Vitamin E 400iu Mixed Softgels) Kapselit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Solgar Vitamiini E 400iu Sekoitettu Softgels (Vitamin E 400iu Mixed Softgels) Kapselit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Varastossa

29,89 €

Katsaus

Solgar Vitamiini E 400iu Sekoitettu Softgels (Vitamin E 400iu Mixed Softgels) Kapselit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar Vitamiini E 400iu Sekoitettu Softgels (Vitamin E 400iu Mixed Softgels) Kapselit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Vitamiini E 400iu Sekoitettu Softgels (Vitamin E 400iu Mixed Softgels) Kapseli sisältää:

Ravintosisältö (yksi kapseli)
E-vitamiini (400ky) (d-alfa tokoferoli)   268mg
Tokoferolisekoitus   25mg
E-vitamin (400 IE) (d-alpha tokoferol)   268mg
Tokoferolblandning   25mg

Muita aineita: saffloriöljy, soijaöljy, gelatiinia, glyseriiniä, soijalesitiini (jäämiä).

Solgar Vitamiini E 400iu Sekoitettu Softgels (Vitamin E 400iu Mixed Softgels) (Kapselit/Tabletit) eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:    9052
Määrä:    100 Kapselia
Kasvisravinto sertifioitu:    Ei
Kosher sertifioitu:    Ei
Halal sertifioitu:    Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:    Solgar Vitamin E 400iu Mixed Softgels

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Vitamiini E 400iu Sekoitettu Softgels (Vitamin E 400iu Mixed Softgels) (Kapselit/Tabletit) tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Vitamiini E 400iu Sekoitettu Softgels (Vitamin E 400iu Mixed Softgels) (Kapselit/Tabletit): Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Vitamiini E 400iu Sekoitettu Softgels (Vitamin E 400iu Mixed Softgels) tuotteelle: Annostus 1 kapseli päivässä aterioiden yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää, Ei lasten ulottuville. Tuotetta ei saa käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Vitamiini E 400iu Sekoitettu Softgels (Vitamin E 400iu Mixed Softgels) ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Vitamiini E 400iu Sekoitettu Softgels (Vitamin E 400iu Mixed Softgels) (Kapselit/Tabletit) ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Vitamiini E 400iu Sekoitettu Softgels (Vitamin E 400iu Mixed Softgels) tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Vitamiini E 400iu Sekoitettu Softgels (Vitamin E 400iu Mixed Softgels) tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Vitamiini E 400iu Sekoitettu Softgels (Vitamin E 400iu Mixed Softgels) tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Vitamiini E 400iu Sekoitettu Softgels (Vitamin E 400iu Mixed Softgels) tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.