UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Vitamiini E 400iu Sekoitettu Softgeeli (Vitamin E 400iu Mixed Softgels) Kapselit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Solgar Vitamiini E 400iu Sekoitettu Softgeeli (Vitamin E 400iu Mixed Softgels) Kapselit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Loppu varastosta

66,66 €

Katsaus

Solgar Vitamiini E 400iu Sekoitettu Softgeeli (Vitamin E 400iu Mixed Softgels) Kapselit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar Vitamiini E 400iu Sekoitettu Softgeeli (Vitamin E 400iu Mixed Softgels) Kapselit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Vitamiini E 400iu Sekoitettu Softgeeli (Vitamin E 400iu Mixed Softgels) Kapseli sisältää:

Ravintosisältö (yksi kapseli)
E-vitamiini (400ky) (d-alfa tokoferoli)   268mg
Tokoferolisekoitus   25mg
E-vitamin (400 IE) (d-alpha tokoferol)   268mg
Tokoferolblandning   25mg

Muita aineita: saffloriöljy, soijaöljy, gelatiinia, glyseriiniä, soijalesitiini (jäämiä).

Solgar Vitamiini E 400iu Sekoitettu Softgeeli (Vitamin E 400iu Mixed Softgels) Kapselit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:    9053
Määrä:    250 Kapselia
Kasvisravinto sertifioitu:    Ei
Kosher sertifioitu:    Ei
Halal sertifioitu:    Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:    Solgar Vitamin E 400iu Mixed Softgels

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Vitamiini E 400iu Sekoitettu Softgeeli (Vitamin E 400iu Mixed Softgels) Kapselit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Vitamiini E 400iu Sekoitettu Softgeeli (Vitamin E 400iu Mixed Softgels) Kapselit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Vitamiini E 400iu Sekoitettu Softgeeli (Vitamin E 400iu Mixed Softgels) tuotteelle: Annostus 1 kapseli päivässä aterioiden yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää, Ei lasten ulottuville. Tuotetta ei saa käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Vitamiini E 400iu Sekoitettu Softgeeli (Vitamin E 400iu Mixed Softgels) ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Vitamiini E 400iu Sekoitettu Softgeeli (Vitamin E 400iu Mixed Softgels) Kapselit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Vitamiini E 400iu Sekoitettu Softgeeli (Vitamin E 400iu Mixed Softgels) tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Vitamiini E 400iu Sekoitettu Softgeeli (Vitamin E 400iu Mixed Softgels) tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Vitamiini E 400iu Sekoitettu Softgeeli (Vitamin E 400iu Mixed Softgels) tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Vitamiini E 400iu Sekoitettu Softgeeli (Vitamin E 400iu Mixed Softgels) tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.