UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar E-Vitamiini plus Seleeni Kapselit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Solgar E-Vitamiini plus Seleeni Kapselit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Varastossa

31,92 €

Katsaus

Solgar E-Vitamiini plus Seleeni Kapselit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

 

Solgar E-Vitamiini plus Seleeni Kapselit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar E-Vitamiini plus Seleeni Kapseli sisältää:

Yhden kapselin sisältö:
E-vitamin (250 ky, d-alfatokoferoli sukkinaatti.   168mg
Seleeni (l-selenometioniini).   80ug

Muita aineita: mikrokiteinen selluloosa, magnesiumstearaatti, piidioksidi, hydroksipropylmetyyliselluloosa.

Solgar E-Vitamiini plus Seleeni Kapselit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:    9011
Määrä:    100 Kapselia
Kasvisravinto sertifioitu:    Kyllä
Kosher sertifioitu:    Kyllä
Halal sertifioitu:    Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:    Solgar Vitamin E with Selenium Vegicaps

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar E-Vitamiini plus Seleeni Kapselit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar E-Vitamiini plus Seleeni Kapselit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar E-Vitamiini plus Seleeni tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar E-Vitamiini plus Seleeni ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar E-Vitamiini plus Seleeni Kapselit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar E-Vitamiini plus Seleeni tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar E-Vitamiini plus Seleeni tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar E-Vitamiini plus Seleeni tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar E-Vitamiini plus Seleeni tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.